معرفی دوره
کمی به دوران دانشگاه خود فکر کنید، چند درصد مباحث دانشگاه اجرایی بودند؟ 10 درصد؟ 20 درصد؟
درباره این که گفته میشود ((چیزی که تو کار هست با چیزی که تو دانشگاه یاد میگیرید زمین تا آسمون فرق داره)) شنیدهاید؟
یک مهندس تازه کار چهقدر باید پادویی کند تا بتواند اجرا را به درستی یاد بگیرد؟ چند سال و با چه حقوق پایینی؟!
پس از آن چه قدر باید زمان ببرد تا اجرای همه روشها رو تجربه کند؟ 10 سال؟ 20 سال؟ امکان پذیر هست؟
به نظر شما چگونه میشود گپ میان دانشگاه و کار را پر کرد؟
مسلما شما نیز موافقید که مطالب دانشگاهی بیشتر تئوری و محاسباتی بوده، و مطالب ارائه شده در دانشگاه کمتر بار اجرایی دارند.اگرچه مباحث محاسباتی پایه مسائل اجرایی هستند، اما دروس دانشگاه بیشتر به کسانی که میخواهند بعد از فارغ التحصیلی وارد حوزه طراحی شوند، کمک میکنند.
برای ورود به بازار کار نظارت و اجرا نیاز دارید تا بر مباحث فنی اجرایی تسلط داشته باشید. این چیزی است که در دانشگاه به شما آموزش نمیدهند.
پس راه حل چیست؟
تا پیش از این، هیچ آموزش حرفهای در حوزه اجرای اسکلت بتنی ساختمان وجود نداشت و از این رو مهندسین مجبور بودند برای کسب تجربه، سالها با حقوق کم کار کنند، به امید این که روزی صاحب تجربه و دانش فنی این حوزه شوند.
آیا راهی برای کم کردن این زمان و سرعت بخشیدن به موتور پیشرفت یک مهندس عمران وجود ندارد؟
قطعا راهی هست!
آکادمی عمران تصمیم گرفت تا مانند گذشته با بازدید از پروژههای مختلف و جمع آوری اطلاعات تخصصی و کامل از مراجع و منابع گوناگون، این آموزش را به بهترین نحو در اختیار مهندسین قرار داده و گپ میان دانشگاه و بازار کار را از بین ببرد.
اکنون با افتخار میگوییم که آموزش حرفهای اجرای اسکلت بتنی تمام جزئیات و ریزهکاریهای اجرای اسکلتهای فولادی را به صورت کاملا کارگاهی در اختیار شما میگذارد تا با مشاهده این آموزش بتوانید مسیر پر پیچ و خم کسب تجربه و مهارت را برای خود هموارتر کنید.
به خاطر داشته باشید آموزشهای دانشگاهی به ما کمک میکنند تا مخارج زندگی رو تامین کنیم اما آموزشهای فنی و تخصصی هستند که برای ما ثروت تولید میکنند.
هزینه تهیه این آموزش از حداقل حقوق یک ماه کمتر است؛ پس روی خود سرمایهگذاری کرده و به خود ایمان داشته باشید! آینده در اختیار افراد متخصصی است که حرفی برای گفتن دارند، نه کسانی که منتظر شانس و چرخش روزگار میمانند!
درود
اگر همه اموزش به همین صورت باشه به طورکلی نکات مهم زیادی هم گفته شده
با تشکر
باسلام
مشعول بهسازی ساختمانی درابعاد۹×۹اسکلت بتنی حدودآ۲طبقه جهت استفاده شخصی خودم هستم،متآسفانه هزینه اجرای آرماتورسطحی فنداسیون نداشتم،بلحاظ اینکه زیربناءازقبل بوسیله دیوار۱بلوکه وسقف چوب استفاده میکردم”حال قصدبهسازی وجهت کاهش باربااجرای۹عدد ستون افقی به ارتفاع۴/۵متری که ازاین۴/۵ میزان۹۰سانتی مترمشتمل بر۳۰سانت خم۹۰درجه و۶۰سانت هم بصورت افقی درخاک بتون ریزی میکنم باقیمانده نیزجهت ستونهاافقی مابین دیوارهاضمن اجرای ستونهای عمودی جهت اجرای سقف واضافه مانده ازبتن سقف جهت ریشه انتظارطبقه دوم درنظرگرفته ام،شایان ذکراست میلگردهای موجودسایز۱۲ومصالح سقف هم تیرچه وفوم هستش”البته تاامروزسه ستون دیوارهای ضلع آخریک طرف بااین روش تازیرتیروسقف بتن ریزی کردم،
منتها”بعلت عدم تجربه تردیدوترس اجراءمابقی ستونهادارم”استدعامنداست راهنمایی فرمایید؛چنانچه بااین روش ستونهای پی منفردیابصورت پی پامرغی ستون وسط ودیگرستونهااجراءکنم استحکام لازم داردیانه؟
مضافآاینکه”چنانچه”لطف فرموده راهکارمناسب ومستنکم تری پیشنهادجنابعالی هستش منت نهاده باجان ودل می پزیرم” .استدعامنداست مشاوره لازم مبذول فرمایبد”باتشکر۰۹۰۱۴۶۲۶۷۳۵
سلام وقت بخیر
بدیهی است راهنمایی ما باید بر اساس شواهد و اجرا انجام شده باشد. اینجوری نمی تونیم درست راهنمایی کنیم
سلام و خدا قوت بابت دوره های بسیار عالی تون
در خصوص معرفی جهت شرکت در آزمونهای سازمان فنی و حرفهای و گرفتن مدرک اختصاصی این سازمان که اشاره کردید میخواستم بپرسم عنوان این مدرک اختصاصی سازمان فنی حرفه ای که بعد شرکت در دوره نخبگان اجرا ، امکان شرکت در آزمون اون رو داریم چی هست؟
با تشکر فراوان از شما و سایت خوبتون
سلام، وقت بخیر
نمونه مدرکی که ما میدهیم مشخص است می تونید مشاهده بفرمایید. نمونه مدرک سازمان فنی و حرفهای هم در گوگل بزنید براتون میاره مشابه سایر مدرک های این سازمان است.
باسلام و عرض ادب؛
جناب آقای مهندس چمن لاله،
بینهایت سپاسگزارم بابت ارائه بسیار عالی مطالب اجرایی دقیق و به روز بسته آموزشی اجرای ساختمانهای اسکلت بتنی، انصافاً برای بنده که بیش از پانزده سال سابقه حرفه ای نظارت دارم بسیار مفید و کاربردی بود. ان شاءالله شاهد پیشرفت جنابعالی در مدارج بالاتر علمی و اجرایی در کشور عزیزمان ایران باشیم. موفق باشید
ارادتمند شما پدرام رجب زاده – کرمان
سلام وقتتون بخیر
خیلی ممنون از حسن نظر و لطف شما
خوشحالیم که توانستیم رضایت شما دانش پذیران عزیز را جلب نماییم
جناب آقای مهندس مصالح و نوع ساخت ساختمان در کشورهای اروپایی مانند آلمان از چیست که زمان اسکلت بندی اینقدر نازک و سبک استفاده میشود که فکر میکنید میخواهند اسباب بازی درست کنند یا ماکت است اما روی همان اسکلت بیست تا سی طبقه بالا میروند و یکصد سال هم عمر میکنند. اما در کشورما از مصالح بسیار سنگین استفاده میشود که از لحاظ استحکام و فشار روی زمین مسئله دارد مخصوصا روی گسل های زلزله خیز. مگر مصالح مورد استفاده آنها در کشور ما موجود نیست ؛ این پرسشی است که ذهن مرا چند سال است بخود مشغول کرده است خواهشمندم اطلاعاتی اگر هست ارائه بفرمائید. از دانشی که در اختیار عموم میگذارید متشکرم. از آنجا که در شرف مشارکت در ساخت ساختمانی بزرگ هستم میخواهم با دید و اطلاعات کافی سازنده را انتخاب کرده باشم. ممنونم تلفن تماس ۰۹۱۲۱۰۸۱۱۰۸
سلام، وقت بخیر
ماهیت مصالح یکسان است اما در نحوه اجرا و به کارگیری سیستمهای باربری تفاوتهایی داریم. به طور مثال یکی از روشهای مسلح کردن بتن استفاده از آرماتور است. این درحالی است که بتن الیافی میتواند همان کارایی را داشته باشد اما سبک تر. یا در بحث سیستم مهاربندی برای مقابله با نیروی زلزله میتوان به جای دیوار برشی سنگین از میراگرهای لرزهای استفاده کرد.
اما در کشور ما آزمایشهای مدلسازی و ارتقا ظرفیت روی مصالح و سیستمهای جدید به دلیل هزینه بسیار بالا کم انجام شده و در حد مطالعاتی است. به همین دلیل آیین نامههای داخلی نیز در مورد سیستمهای جدید و مصالح سبک خیلی مطمئن حرف نزدند. در نتیجه کارشناسان اجرایی و ناظران نیز ترجیح میدهند به جای درگیری با سازمانهای ذی ربط از همان روشهای مرسوم مورد تایید استفاده کنند.
البته اجرای صحیح و اصولی روشهای مرسوم هیچ مشکلی برای سازه ایجاد نخواهد کرد. چرا که سازه متناسب با مصالح و بارهای وارده طراحی میشود.
امیدواریم تا حدودی جواب سوالات خود را گرفته باشید. باز اگر سوالی در حوزه اجرا یا مشارکت در ساخت داشتید در خدمتیم.
موفق باشید