دستور join در اتوکد مو به مو زیر ذره بین + فیلم
دستور join در اتوکد چیست؟ برای این که شما بتوانید موضوعات مختلف را با هم یکپارچه کنید، به این دستور نیاز خواهید داشت. برای مثال برای وصل کردن دو خط به همدیگر یا یکپارچه کردن یک خط یا یک چند ضلعی میتوان از این دستور استفاده کرد. در این مقاله با آکادمی عمران همراه باشید تا با ریزه کاریهای مربوط به این دستور و همچنین علت جوین نشدن خطوط در اتوکد آشنا شوید.
بیش از ۳۰ ساعت آموزش حرفهای ولی رایگان دفترفنی و ساختمان سازی
دستور join در اتوکد
برای این که شما بتوانید از این دستور استفاده درست و به جا بکنید، باید چند مرحله را دنبال کنید. این مراحل در فیلم زیر و ادامه مقاله آورده شده است. توصیه میکنیم قبل از مطالعه ادامه مقاله حتما آن را مشاهده کنید.
وصل کردن دو خط در اتوکد
برای شروع دو خط به صورت منقطع بکشید. دقت داشته باشید که این دو خط را به صورتی رسم کنید که بین آنها فاصلهای وجود داشته باشد.
حال شما برای یکپارچه کردن این دو خط باید از دستور Join در اتوکد استفاده کنید. برای این کار J را تایپ کنید و اینتر را بزنید تا وارد فرمان Join شوید.
همان طور که میبینید در این مرحله باید موضوعاتی را انتخاب کنید. پس موضوعاتی را که می خواهید با هم یکپارچه شوند را به حالت انتخاب در بیاورید. در خط فرمان مشاهده میکنید که تعداد موضوعات انتخاب شده به طور کامل مشخص است.
بیش از ۳۰ ساعت آموزش حرفهای ولی رایگان دفترفنی و ساختمان سازی
یکپارچه کردن خطوط در اتوکد
در بعضی از شرایط ممکن است شما نیاز داشته باشید از تعدادی خطوط که پشت سر هم رسم کردهاید، offset بگیرید. در این شرایط اگر از هر کدام از خطها به تنهایی offset بگیرید مشاهده میکنید که مثل شکل اولیه، خطوط به یک دیگر پیوسته نیستند و نیاز به ادیت کردن دارند.
در این شرایط شما برای سرعت بخشیدن به مراحل انجام کارتان، میتوانید در ابتدا با استفاده از دستور join خطهای به هم پیوسته را به یک پلی لاین تبدیل کنید سپس از کل شکل offset بگیرید.
کاربردهای دستور Join در اتوکد
در پلانها و نقشههای موجود بعضی اوقات یک خط به وسیله چند خط کوچکتر کشیده شده است. این خطوط مشکلاتی در ادیت و دستورهای دیگر به وجود میآورند. برای همین در این موارد از دستور Join استفاده می کنیم.
علت جوین نشدن خطوط در اتوکد
در بعضی از شرایط مثل انتخاب نادرست آبجکتها یا عدم ورود درست به دستور join باعث میشود تا خطوط به درستی با یکدیگر جوین نشوند. پس قبل از این که دنبال علت دیگیری باشید این دو مورد گفته شده را چک نمایید.
مسیر پیشنهادی مطالعه مقالات آکادمی عمران
دیدگاه خود را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *